I klassen U11 for nybegynnere hadde Fron to deltagere, Oskar Kjørstad og Siri Dybvadskog. Det ble 2. plass til Oskar og 4. plass til Siri i hennes første turnering.

I herresingle U11 ble det seier til Ola Jevne, mens Borgar Sandbu og Sigurd K. Falkenhaug delte 3. plassen. I herredouble vant Ola og Borgar, mens Sigurd og makker Ole Helbostad fra Frogner ble nr. 3.

I U13 for nybegynnere gikk Andreas Vole Hage helt til topps i single, mens det ble en 2. plass i double sammen med Jon Brede Skaug fra Pillarguri.

Peder Kjørstad stilte i U13. Han fikk en flott 5. plass i single og 3. plass i double sammen med Fredrik Andresen fra Hamar.

U15 klassa ble fullstendig dominert av Fron. Semifinalene i herresingle gikk mellom Anders Jevne og Halvor Bråten, Tore Nymoen og Eirik Erichsen, Hamar. Anders og Tore gikk videre til finalen. Det ble en jevn og spennende kamp som Anders avgjorde helt på slutten av tredje sett, 21/17, 17/21, 21/19. I tillegg til at Halvor ble nr. 3, ble 5. plassen delt mellom Olav Amundsen og Simen Falkenhaug. I herredouble ble det seier til Anders og Tore, de slo Olav og Eirik Erichsen 21/19, 21/19 i finalen. Halvor og Simen endte på 3. plass.

I jenteklassa i U15 vant Erika T. Svelstad  en jevn finale mot Minh Nhu Thai fra Hamar. Erika vant også double sammen med Minh Nhu, og mixed double med makker Tore Nymoen.

Klassene U17 og U19 var slått sammen i single og double. Martin Sandbu, som er første- års U17 spiller, vant herresingle etter å ha nedkjempet Christian Fossmo, Pillarguri i tre sett, 21/19, 13/21, 21/18. I herredouble spilte Martin og Christian sammen, og det endte med seier over et par fra Klæbu. I mixed double U17 ble det 2. plass til Martin med makker Thea Hagen, Pillarguri. Her vant Anders Jevne og Cathrine Fossmo, Pillarguri, som denne gangen valgte å spille i en høyere klasse enn vanlig.

Klassen for veteraner ble også dominert av Fronsspillere. Einar Jevne vant herresingle. Han vant også herredouble sammen med makker Steinar Løkken. Her ble Bjørn Sandbu og Trond Amundsen nr. 2. I mixed double ble det seier til Steinar Løkken sammen med Irene Holen fra Pillarguri.