Fronsspillere hevdet seg godt i Klæbu
1.-2. november var 11 badmintonspillere fra Fron badmintonklubb i Klæbu og deltok i ”Trønderdroppen”.
Dette er en årlig turnering med mange klasser og god deltagelse. Hele 175 deltakere spilte til sammen nesten 400 kamper på 3 dager i Klæbuhallen.
Fronsspillerne gjorde som vanlig sine saker bra, og kunne reise hjem med 5 førsteplasser.
Her er ”pallplasseringene”:
Damedouble U11: 1. Sara K. Falkenhaug/Eline Bråten
Damesingle U11: 3. Eline Bråten
Herresingle U13: 1. Ola Jevne
Herresingle U13: 3. Ola Jevne/Mikkel Husom, Trondheim BK
Herresingle U17: 1. Simen K. Falkenhaug, 2. Olav Amundsen
Mixed double U17: 1. Simen K. Falkenhaug/Camilla Yang, Trondheim BK
Herredouble U17: 1. Olav Amundsen/Ling Zeng, Pillarguri BK
Mixed Double U19: 2. Olav Amundsen/Andrea Austnes, Kolvereid BK
Herresingle A: 2. Anders Jevne
Herredouble A: 2. Anders Jevne/Simen K. Falkenhaug

I tillegg deltok Sigurd K. Falkenhaug og Emil R. Haugen i U13-klassa. Sigurd vant alle sine kamper i gruppespillet men måtte gi tapt for Kristian Gården, Pillarguri BK i kvartfinalen. Emil vant en kamp og tapte knepent en kamp i gruppespillet og kom dermed ikke til sluttspillet.

Sverre Hovdsveen, Trond Amundsen og Einar Jevne deltok også blant seniorene, uten å hevde seg helt i toppen.

Frons aktive U17 spillere har igjen  vært  ute på  turnering, denne gangen reiste de til Stavanger der de deltok  i U19 klassen. Her møtte de resten av Norges beste ungdomsspillere og fikk fin matchtrening.

Anders Jevne spilte sammen med Cathrine Fossmo fra Pillarguri meget overbevisende i mix-klassen. I finalen møtte de et par fra Sandefjord og vant tilslutt klare 21-17, 21-8.

Simen Falkenhaug spilte sammen med Soleig Valderhaug fra Asker, men ble dessverre utslått i 1/8 delsfinalen.

Anders og Simen dannet nok en gang par i double, men måtte dessverre gi tapt for et Sandefjord-par i første kamp. Olav Amundsen spilte denne gang sammen med Petter Stav fra Klæbu og etter en velspilt match i 1/8 delsfinalen måtte de gi tapt mot  Menkin/Christensen  fra Bygdøy, i kvartfinalen.

I singel ble både Olav og Simen utslått i innledende runde, men begge vant hver sin kamp.

Anders gikk lett gjennom puljespillet, og spilte veldig bra i 1/8 delsfinalen, men måtte nok en gang gi tapt for Menkin fra Bygdøy i kvartfinalen.

Neste oppgave for Fron-spillerne nå er en ny rankingturnering i U17 klassen i Moss i desember. Første helga i januar er det mulig å få se toppbadminton på Vinstra. Da er det  Fron BK som arrangerer rankingturnering i Vinstrahallen.  

Stavanger ranking


NYBEGYNNERKURS!
Fron BK har hatt nybegynner-kurs på tirsdager i høst. Nå er det over og på bildet ser dere alle som var tilstede på avslutningskvelden.

Her ser det ut til å være mange som kan bli gode badmintonspillere!

Velkommen i klubben!
Trekning til Midtsommernatt som pdf

Her kan du laste ned årets trekning.

Velkommen, vi gleder oss til å se deg i hallen!


Midtsommernatt
er over for i år og bilder er lagt ut her.
Takk for besøket og
velkommen igjen neste år!
Vi gleder oss allerede...

Ny sesong
Tirsdag 2. september starter vi opp igjen med ordinær trening. Noe nytt når det gjelder treningstider. Skriv ut info-brosjyre her.

Velkommen i hallen!

Årsmøte
er mandag 28. april kl. 19.00
i kantina hos Gjensidige, Strandgata 39.

I anledning klubbens 20 års jubileum,
vil årsmøtedeltagerne bli invitert til mat og hyggelig samvær på Milano i etterkant av møtet.

VELKOMMEN!

NM jr. med 2 bronse til Fron

Fron BK hadde med 4 spillere i NM jr. på Frogner. U15-spilleren Simen Falkenhaug og de tre U17-spillerne Anders Jevne, Olav Amundsen og Martin Sandbu.

Alle fire gjorde det adskillig bedre enn vi kunne vente av så unge spillere i et NM som er beregnet på 17-18 åringer. Våre spillere slo seg stort sett videre til de møtte seedede spillere.

I HD tok Martin, til alt overmål, bronse sammen med Christian Fossmo, Pillarguri. Anders sto for samme bragden i mix, sammen med Martha Gården, Pillarguri.


Otta Open 2008
Turneringa på Otta 26.-27. april markerte sesongslutt for mange av de yngste badmintonspillerne. Dette er en tradisjonsrik turnering som samler mange deltagere, særlig fra Østlandet og Trøndelag. Med nesten 200 påmeldte, måtte arrangørene lage to ekstra baner i samfunnshuset for å få avviklet turneringa på rimelig tid.
Fron stilte med 26 spillere, noen deltok på turnering for første gang. Ikke alle hevdet seg i toppen, men alle fikk med seg positive opplevelser og mange fikk nye venner i løpet av helga.

Her er Fron representert ved sitt yngste og eldste par...

Vi nevner her de klassene der spillere fra Fron kom på ”pallplass”.

Bergen ranking 16. – 17. februar 2008

Fra Fron BK deltok: Erika Svelstad og Simen Falkenhaug i U15, Anders Jevne, Halvor Bråten, Martin Sandbu og Olav Amundsen i U17.

I U15 ble det 2. plass til Simen med makker Arben Holstad fra Herøy i HD. I DD  ble Erika og Solveig Valderhaug, Asker nr. 2. Simen tok 3. plass i single.

I U17 ble det seier i HD til Martin med makker Christian Fossmo, Pillarguri. Halvor/Anders og Olav/Petter R. Stav, Klæbu delte 5. plassen. I single ble det delt 5. plass til Anders og Martin. Halvor ble her nr. 9.UBM 2008, Hamar/Stange

Fron BK hadde med 9 spillere på årets UBM. Vi skulle vært 10, men Anders ble desverre skadet. De som deltok var: Erika Svelstad, Halvor Ringen, Peder Kjørstad, Ola Jevne og Simen Falkenhaug i U15 og Martin Sandbu, Olav Amundsen, Halvor Bråten og Tore Nymoen i U17.

Alle gjorde en fin innsats! Etter første dag hadde vi en utrolig statistikk, da Fron var involvert i 29 kamper og vant 23 av disse!

Til slutt endte vi opp med sølv til Martin i HDU17 sammen med Christian Fossmo, Pillarguri. Bronse til Simen og Ola i HDU15 og bronse til Erika i DDU15 sammen med Solveig Valderhaug, Asker.

Se flere UBM-bilder her.
Ellers kan du lese om tidligere bragder under UBM på «historiesiden».
Fullstendige resultater fra KM finner dere her.

Seier til Erika og Simen

Erika Svelstad, Simen Falkenhaug, Halvor Ringen og Peder Kjørstad deltok i ranking U15 i Sandefjord 19.-20. januar.

Erika og Simen vant mix, Simen ble nr. to i single mens Erika tok tredjeplass både i single og double. Peder og Halvor vant en puljekamp, men det var ikke nok til sluttspillplass.

Simens makker, Arben Holstad, Herøy, kom seg desverre ikke til Sandefjord p.g.a. for dårlig vær!

Nok en god turnering av Erika (bildet)
Fron hadde 28 deltagere på KM hjemme i Vinstrahallen 26. og 27. januar. Det ble et hyggelig arrangement med 102 deltagere fra Tynset, Hamar, Pillarguri og Fron.

Fron BK forsynte seg godt av premiebordet.
Klubbens plasseringer finner du her. Bilder av både frøninger og andre deltagere finner du her.
KM på hjemmebane med gode resultater!

Juledouble 2007
Denne gang var det 16 par som deltok i den tradisjonelle turneringa 2. juledag. Etter innledende puljespill var det servering av saft, kaffe og kaker til deltagere og publikum.

I finalen møttes Ola Jevne/Halvor Ringen og Lars Sørlie/Halvor Bråten. Etter å ha tapt første sett, tok Lars og Halvor seg kraftig sammen, og vant de to neste. De tok dermed med seg de største marsipangrisene hjem. Nok en vellykket «juledouble» var over.Anders i Nederland
I romjula representerte Anders Norge på en stor internasjonal turnering i Heerlen. Her deltok spillere fra 17 nasjoner og det ble spilt i 5 forskjellige haller! Anders vant én kamp i hver kategori, men fant ut at det er et stykke opp til de aller beste i Europa. Men bare trening er det som skal til...
Dominerte i Kolvereid

Kolvereid ranking, 5.–6. januar 2008; deltagere fra Fron var: Ola Jevne i U13. Halvor Bråten, Olav Amundsen, Martin Sandbu og Anders Jevne i U17.

Ola tok 3. plass i mix sammen med Sigrid Sund fra Hamar. I double ble det 5. plass med makker Kristian Gården, Pillarguri. I single ble Ola nr. 9 av 24 deltagere.

U17 klassa ble dominert av Fronsspillerne. Anders vant enkelt i single (21/1, 21/9 over Christian Fossmo.) Martin ble nr. 3, Olav nr. 5 og Halvor nr. 9. av 30 deltagere.

I double vant Anders og Halvor, Martin og Christian Fossmo ble nr. 2, mens Olav og Petter Stav, Klæbu tok 3. plassen.

I mix U17 deltok bare Anders og Olav av frøningene. De møttes i finalen, der Anders sammen med Cathrine Fossmo tok sin tredje seier. Olav og Andrea Austnes, Kolvereid tok en flott andreplass.

Nok en gang var det Einar, Trond og Trond som var med gutta på laaaang tur. Flott at klubben har slike trofaste lagledere/sjåfører!
Over: finaleparene i mix U17. Under: her er hva laglederne må slite med... Nederst til høyre: mix U13-paret Sigrid og Ola.

Otta Ranking, 10.-11. nov.-07

Deltagere fra Fron: U15: Erika T. Svelstad, Simen Falkenhaug, Halvor S. Ringen, Peder Kjørstad. U19: Martin Sandbu, Olav Amundsen, Roar Amundsen, Halvor Bråten, Anders Jevne.

Plasseringer, U15.  Simen/Arben Holstad, Herøy nr. 1 i HD. Simen nr. 2 i HS, Erika/Simen nr. 3 i MD. Erika/Solveig Valderhaug, Asker nr. 5 i DD

Plasseringer, U19. Ingen videre i HS. Anders og Halvor var svært nære. Anders slo Matz Menkin, men tapte mot Fredrik Runsjø, ble nr. 2 i pulja på poeng. Halvor tapte jevn tresetts-kamp mot Ørjan Rørmoen, Sandefjord. Olav/Ling Zhuang Zeng, PBK nr. 5 i HD. Anders/Halvor og Martin/Christian tapte første kampen mot de to finalepara.

Simen gjorde det godt på Otta. Her sammen med finalemotstander Jann Menkin, mixmakker Erika Svelstad og doublemakker Arben Holstad.


Moss ranking, 1.-2. desember. Anders, Halvor, Martin, Olav og Simen deltok i U17. Olav og Simen vant hver sin puljekamp, men kom ikke til sluttspillet. Martin, Halvor og Anders vant puljene sine i single. Anders kom helt til semifinalen, der tapte han mot Jonas Christensen, Bygdø.

I herredouble hadde Fron 4 spillere i semifinalene! På veien dit hadde Anders og Halvor slått Jonas og Matz fra Bygdø. I semifinalen slo de Olav og Petter R. Stav. Martin og Christian Fossmo måtte se seg slått av Eirik Paulsen/Jarle Grann, Stavanger/Kirkenes. I finalen tapte Anders/Halvor knepent tresettskamp.

I mix ble Anders/Cathrine Fossmo nr. 2. Martin/Minh Nhu Thai ble nr. 5. Olav/Andrea Austnes og Halvor/Solveig Valderhaug møtte seedede par i første kamp, og kom ikke videre.

Flotte prestasjoner av frøningene! (Tre ”medaljer” til Anders)

                                                    Fronsspillere hevdet seg godt
i Klæbu og på Frogner

Helga  3.-4. november, hadde badmintonspillerne to turneringer å velge mellom. Flesteparten av frøningene valgte å reise til Klæbu for å måle krefter med trønderne. Dette er en årviss turnering, med mange klasser og god deltagelse. Fronsspillerne gjorde, som vanlig, sine saker bra, og kunne reise hjem med 5 førsteplasser.

Her er resultatene:
Herresingle U13: 1. Ola Jevne
Herresingle U15: 1. Simen Falkenhaug
Herresingle U17: 2. Anders Jevne                                                , 3. Olav Amundsen
Herredouble U17: 1. Halvor Bråten/Anders Jevne,
2. Simen Falkenhaug/Olav Amundsen
Mix.double U17: 1. Anders Jevne/Cathrine Fossmo, Pillarguri
3. Olav Amundsen/Andrea Austnes, Kolvereid
Mix.double U19: 1. Halvor Bråten/Thea Arnhoff Hagen, Pillarguri

I tillegg deltok Sigurd Falkenhaug i U11-klassa, der han ble nr. 2 i pulja si i herresingle.

Sverre Hovdsveen, Trond Amundsen og Einar Jevne deltok blant seniorene, uten å hevde seg helt i toppen.

Erika Svelstad og Steinar Løkken hadde tatt turen til Frogner for å være med på tiårsjubileet for ”Frognerhøna”.

Erika gikk helt til topps i damesingle U17. I damedouble deltok hun i B- klassa sammen med makker Solveig Valderhaug fra Asker. Det gikk også svært bra, og de endte på 2. plass. 

Steinar spilte herredouble B sammen med Frode Hegglund fra OSI. De tapte et jevnt oppgjør mot et par fra Myrvoll i kampen om finaleplass. I mix. double ble det 3. plass sammen med Monica Olsen fra Frogner.

Alt i alt en svært positiv helg for spillerne fra Fron Badmintonklubb.

Nybegynnerkurs startet tirsdag 16. okt. Skal pågå 6 kvelder. Den 23. okt. var det 20 deltagere hvorav 6 var jenter.


Ranking Kristiansand, 29. - 30. sept.(U13 og U17):
Ola, Anders, Halvor, Olav , Simen og Martin deltok.
U13: Puljeseier til Ola. 5. pl. i HD med Fredrik Andresen, Hamar
U17: 3. pl. til Anders og 5. pl. til Martin i HS. (Martin tapte 19/21 i 3. sett mot Matz Menkin, som senere vant klassa. 3. pl. til Martin/Christian Fossmo og 5. pl. til Anders/Halvor i HD. Seier til Anders/Cathrine Fossmo og 5. pl. til Simen/Heidi Fossmark, Jørpeland i MD.


Landslagsspillere! På bakgrunn av samling og rankingturnering i Kristiansand, ble Anders og Martin uttatt på U17 landslaget.
Anders er også tatt ut til å spille turnering i Nederland i romjula!


Ranking Trondheim, 15. - 16. sept. (U15 og U19) Erika, Olav, Anders, Martin og Halvor deltok.
U15: Seier til Erika/Solveig Valderhaug, Asker i DD,
3. pl. til Erika/Jonas Vasstrand, Ålesund i MD, 5. pl. til Erika i DS
U19: Puljeseier til Olav og Anders i HS. Anders tapte knepent 3. sett mot Morten Oterhals, som senere ble nr 2. Ingen videre i HD el. MD.


Forbundssamling i Kristiansand, 8. - 9. sept. Ola, Anders, Halvor og Olav deltok. Einar var leder.


Sesongstart!

Sesongen starter søndag 2. september kl. 18.00. Info-skriv kommer i posten, men du kan også laste det ned her. Vi gleder oss til å se dere alle i hallen igjen!

Ny logo?
Ditt forslag...
På årsmøtet i vår ble det diskutert om vi skulle hatt ny logo for Fron Badminton Klubb. Den vi har er litt «utgått på dato», syntes en del av oss. Racketen er ikke helt badminton heller...

Løsningen vi kom fram til ble at vi ville be klubbens medlemmer om forslag.
Det vi i styret ønsker oss er en enkel, fin logo som er:
• mulig å bruke i alle sammenhenger og størrelser
• helst i én, max 2 farger
• fin på klær i alle farger

Levér forslag til Bjørn eller Steinar. På papir eller mail.
Styret vil i løpet av sesongen velge ut et mindre antall forslag som blir lagt fram på neste årsmøte. Her blir det avgjort hvilken logo som blir vår nye...

Vi gleder oss til å se ditt forslag, så kom igjen!
Midtsommernatt
er historie for denne gang... 130 påmeldte fra 28 klubber, 273 kamper. Flott vær, flotte deltagere og, som alltid, en glede for oss i Fron BK å arrangere!

Vi håper de besøkende hadde en like fin helg som vi og at de finner veien til Vinstra igjen neste år også. Velkommen skal dere være!

Dersom noen har lyst til å se hvordan vi hadde det, er bildene omsider lagt ut her.

Husk årsmøte i FBK
mandag 23. april på Sødorp Gjestgivergård kl. 19.00
Enkel servering

Møt opp og vær med å bestem klubbens utvikling!


Midtsommernatt 2007...
nærmer seg med raske skritt. Vi håper dere som har besøkt oss før og flere nye vil ta turen til Vinstra og Fron BK helga 15.–17. juni! Vi gleder oss til å se dere i og utenfor hallen! Mer informasjon om turneringen finner dere her. Velkommen!

Den tradisjonelle turneringa Otta Open, ble i helga arrangert for 16. gang. I år var turneringa lagt opp som nesten en ren ungdomsturnering, og det deltok 134 spillere fra 13 klubber. Dette arrangementet markerer slutten på turneringssesongen for mange av de aller yngste, og det ble kjempet drabelig fra fredag kveld til søndag ettermiddag.

Fron hadde med 19 spillere i turneringa, og disse satte sitt preg på resultatlista, som vanlig.

Med 14 seire, flere andre- og tredjeplasser, ble Fron beste klubb på turneringa. Erika T. Svelstad og Anders Jevne tok begge tre seire av tre mulige i sine klasser.

Se flere bilder og reultat her.
Fron beste klubb på Otta
Erika og Anders vant alle kategorier!
Bildet: Erika og Tore vant mix

Anders på tur...

Anders var tatt ut av NBF til å være med å representere Norge i Varberg Open. Her deltok de beste spillerne i Norden. Av 81 spillere i klassen, greidde Anders å komme helt til kvartfinalen i single. Flott prestasjon!

Satte Bergen på hodet...

Årets siste rankingturnering, før UBM, gikk av stabelen i Bergen 17.-18. februar. Blant 100 deltagere fra hele landet, stilte Fron med 7 spillere. Med unntak av Bygdø, Frogner og Asker, deltok alle de beste U15 og U17 spillerne i Norge. Det var stilt store forventninger til frøningene, og de skuffet ikke.

Blant 19 klubber ble Fron nr. 2 på den uoffisielle klubbrankingen. Sandefjord gikk til topps, men de hadde over dobbelt så mange deltagere...

Se bilder og resultater her.
Anders vant ALT!

Tore gjorde rent bord på Hamar

             

I U13 deltok Håvard Solli, Peder Kjørstad, Halvor Ringen og Andreas Vole Hage. Alle fire er forholdsvis ferske badmintonspillere, men kjempet godt mot sine mer erfarne motstandere og klarte alle å vinne minst èn kamp.

U15 klassa ble dominert av spillere fra Fron, noe resultatene i klassa viser:
Herresingle: 1. Tore Nymoen 2. Halvor Bråten 3. Olav Amundsen 5. Simen Falkenhaug. Herredouble: 1. Tore Nymoen/Anders Jevne 2. Halvor Bråten/Simen Falkenhaug Damesingle: 2. Erika T. Svelstad Damedouble: 2. Erika T. Svelstad/Solveig Valderhaug, Asker Mixed double: 1. Tore Nymoen/Erika T. Svelstad 2. Halvor Bråten/Solveig Valderhaug, Asker 3. Simen Falkenhaug/Minh Nhu Thai, Hamar

I U15 var det mange jevne og spennende kamper som først ble avgjort mot slutten av tredje sett. Spillerne er såpass jevne at det er dagsformen/psyken og litt tilfeldigheter som ofte blir utslagsgivende.

I rankingklasse U19 deltok Martin Sandbu. Han vant en innledende kamp i single, men kom seg ikke til sluttspillet. I herredouble og mixed double ble det tap i første kampen. Det er tøft å være første- års U17 spiller blant de eldre spillerne. Anders Jevne med makker Cathrine Fossmo, Pillarguri deltok i U19-klassa i mix. Tross sin unge alder spilte de seg helt fram til semifinale, der de måtte gi tapt for paret som senere vant hele klassa. Anders Jevne stilte denne gang opp i herresingle B. Her møtte han spillere med langt mer erfaring, men Anders lot seg ikke affisere av det, og spilte seg helt fram til finalen. Der møtte han Eivind Pettersen fra OSI. Anders dominerte stort, og kunne gå av banen med en klar seier etter variert og godt spill.

Premie ble det også til Einar Jevne/Steinar Løkken i herredouble B, de endte på tredje plass. Alt i alt en godt gjennomført turnering som viste at badmintonidretten stadig er i framgang både på Vinstra og Otta.

Den tradisjonsrike Hamarturneringa i badminton ble avviklet i helga. Det var stor deltagelse og det ble spilt kamper både på Ankerskogen og i Hedmarkhallen. Fron stilte med 20 deltagere, og klubbens spillere hevdet seg godt.

I U11 var det Ola Jevne, Borgar Sandbu og Sigurd Falkenhaug som representerte Fron. Det ble ikke laget resultatliste for klassa, men alle tre vant flere av sine kamper.UBM 2007; 8 medaljer til Fron BK!

Arrangør denne gang var Bygdø Badmintonklubb. Hele 183 spillere fra 29 klubber deltok. Fron stilte med en tropp på 7 spillere. Martin Sandbu i U17, Erika T. Svelstad, Anders Jevne, Olav Amundsen, Halvor Bråten, Simen Falkenhaug og Tore Nymoen i U15. De som ikke var forhåndskvalifisert, kom seg til sluttspill via innledende puljespill. Det ble mange jevne og spennende oppgjør, og Fron hadde tre spillere i finalene søndag. Det var Erika i damedouble og Tore/Anders i herredouble. Før det hadde både Martin, Olav, Halvor og Simen vunnet flere kamper i alle tre kategoriene.

Medaljevinnere fra Fron:

HSU 15: Bronsemedaljer til Anders Jevne og Tore Nymoen
HDU 15: Sølvmedalje til Anders Jevne/Tore Nymoen
Bronsemedalje til Olav Amundsen sammen med Eirik Erichsen, Hamar
DDU 15: Sølvmedalje til Erika T. Svelstad sammen med Solveig Valderhaug, Asker
MDU 15: Bronsemedalje til Anders Jevne sammen med Cathrine Fossmo, Pillarguri
HDU 17: Bronsemedalje til Martin Sandbu sammen med Christian Fossmo,
Pillarguri

For å se bilder fra årets og tidligere års UBM klikk her. Enda flere bilder fra årets UBM finner dere her.
Deltagere og resultater fra alle UBM Fron BK har deltatt i finner dere under historie.

Kretsmesterskapet i badminton for Hedmark - Oppland ble avviklet helga 26.-28. januar på Tynset. Det var 100 deltagere, noe som er rekord for KM. De 22 fra Fron gjorde alle en utmerket innsats, og med 13 gull- , 9 sølv- og 9 bronsemedaljer, var det ikke tvil om hvilken klubb som var best i lagkonkurransen.

Blant alle gode prestasjoner, var det Martin Sandbu som sto for den beste og kanskje mest overraskende. Martin spilte denne gang sammen med seniorene, og etter en beskjeden start lørdag, slo han virkelig til søndag. Han spilte seg helt fram til finalen i single, der han møtte kretsens forbundstrener, den langt mer erfarne Pål Hjermstad fra Hamar.

Det ble jevnt og spennende, men Martin spilte en kjempekamp og kunne gå av banen med seier 22/20, 21/19, til stor jubel fra alle frøningene. I tillegg vant han også herredouble sammen med makkeren, Christian Fossmo, Pillarguri.

Se liste over pallplasseringer og flere bilder her.
KM på Tynset:
Fron BK
beste klubb
med 13 seiere!

HUSK: påmelding til Frederikshavnleir
De som ønsker å være med på sommerens leir må huske å melde seg på innen 20. januar til Steinar. Det skal meldes på samlet fra hver klubb!
Mer informasjon om årets leir finner dere på NBF sine sider eller ved å spørre Steinar. De interresserte kan få kopi av skrivet som NBF har sendt klubbene.

HUSK: SMASH Camp i Grong
De som ønsker å være med på Smash Camp må huske å melde seg på innen 1. april til Steinar. Det skal meldes på samlet fra klubben!
Mer informasjon om årets camp finner du her eller ved å spørre Steinar.

Årets midtdøl 2006 ???

En av klubbens trenere, Steinar, er i avisa Dølen foreslått til "Årets midtdøl 2006". Det er fire kandidater til denne gjeve utmerkelsen. I begrunnelsen står det bl.a. at han har vært med i Fron BK siden 1990, vært kasserer og materialforvalter sammenhengende siden -91 og klubbens trener siste 6 åra. I tillegg er han inne i tiende året som leder i Nord-Fron idrettsråd. Hvis dere har lyst til å stemme, kan dere gå inn på Dølen si hjemmeside her. Utdeling av prisen vil foregå under "Midtdalskvelden" i Ringebuhallen 4. mars.

Tre pallplasseringer til Anders!

19.-21. januar var det rankingturnering for U15 og U19 spillere i Sandefjord. Fron Badmintonklubb stilte med Erika Svelstad, Anders Jevne, Halvor Bråten, Olav Amundsen, Tore Nymoen og Simen Falkenhaug; alle i U15 klassa.

Alle de beste fra 20 klubber i Norge deltok, i tillegg til spillere fra to svenske klubber.Ved opptellinga søndag ettermiddag, viste det seg at på klubbstatistikken kom Fron på en klar tredjeplass, bare slått av storklubbene Sandefjord og Bygdø.

Her er flere bilder og resultatene i enkeltklassene.

Anders og Tore vant double

Fronsspillerne gjorde det bra i Klæbu
Hele Norgeseliten var samlet til rankingturnering i Klæbuhallen 6.-7. januar. Turneringa var i U17- klassa. Selv om de fleste fra Fron fremdeles er U15-spillere, stilte klubben med 7 deltagere: Erika T. Svelstad, Olav Amundsen, Halvor Bråten, Simen Falkenhaug, Anders Jevne, Tore Nymoen og Martin Sandbu. Alle hevdet seg meget bra mot motstandere som ofte var et par år eldre, mange kamper ble tapt med minst mulig margin... I single var det Anders som gjorde det best. Kvartfinaleplass er godt gjort i dette selskapet! I double var det enda bedre; Martin og Christian Fossmo (Pillarguri) tok bronse. Knepent tap i tre sett mot "gullparet" Runsjø/Krømke. Både Anders/Tore, Olav/Ling Zhuang Zeng (Pillarguri) og Erika/Minh Nhu Thai (Hamar) spilte seg fram til kvartfinaleplasser. I mix var det Anders/Cathrine Fossmo (Pillarguri) og Martin/Thea A. Hagen (Pillarguri) som slo til med plasser i kvarten. Alt i alt en strålende innsats!
Martin og Christian

Rekord!
Aldri har så mange deltatt på "Juledouble"! 40 deltagere er en rekord det står respekt av. Mange nye parsammensetninger, godt spill og mye moro og mye entusiastisk publikum! Inger-Eva og Simen vant A-sluttspillet mens Sigurd og Bjørn halte i land seier i B.

BB-turneringa
Badminton og bading på Hamar 9. desember. Nesten 100 deltagere fra østlandsområdet. Denne turneringa egner seg spesielt godt for ferske badmintonspillere i og med at det er spesielle klasser for nybegynnere.

Fron mønstret 12 spillere denne gang. I klasse U11 nybegynnere: Emil Røssummoen Haugen og Jostein Vole Hage. U11: Sigurd K. Falkenhaug og Borgar Sandbu. U13 nybegynnere: Kristian Solberg og Andreas Vole Hage. U13: Håvard Solli, Halvor Ringen, Peder Kjørstad og Ola Jevne. U15: Tomas Varpestuen og Simen K. Falkenhaug. For flere var det første gang de deltok på turnering, så mange var spente på hvordan det ville gå. Best ut av det resultatmessig kom Emil, han vant alle sine 5 kamper. For de andre ble det en lett blanding av seire og nederlag, men alle fikk oppleve å vinne minst en kamp, og noen vant flere.

Både spillemessig og sosialt ble det en svært vellykket dag for alle fra Fron, og dette er nok ganske sikkert spillere klubben vil få glede av i mange år framover.


Vant mix i Trondheim

Julecupen i Trondheim er en årviss turnering. 2. og 3. desember i år deltok hele 193 spillere fra 19 klubber. Fem spillere fra Fron hadde tatt turen over fjellet, Olav, Roar og Trond Amundsen, Anders og Einar Jevne, og de vendte ikke tomhendte hjem!

Av resultatene kan vi nevne at Olav og makker Andrea Austnes fra Klæbu vant mixed double U15. Anders og Cathrine Fossmo, Pillarguri, stilte denne gang opp i U17. Det endte med seier til Anders og Cathrine. I herresingle B, med 24 deltagere, ble det delt 9. plass til far og sønn Jevne. Anders og Olav tok en fin 3. plass i herredouble B. Her ble Einar sammen med Helge Hansen, Kolvereid, nr. 5. Einar spilte også mixed double B sammen med Eva Haugstulen, Pillarguri. De endte opp på 3. plass. Roar tok 6. plass i herresingle U17. Sammen med far Trond, tok Roar en 5. plass i herredouble C.

Ranking U17 i Moss

25.-26. november dro 7 spillere fra Fron til Moss: Erika Svelstad, Anders Jevne, Olav Amundsen, Tore Nymoen, Halvor Bråten, Simen Falkenhaug og Martin Sandbu. Det ble mange harde kamper, motstanderne var ofte to år eldre... Av disse er det bare Martin som er U17 spiller, Erika og Simen er sågar førsteårs  U15 spillere.

I single var det bare Anders som greide å vinne pulja si. Han slo seg helt til kvartfinalen. Der måtte han se seg slått av førsteseeda, Pål Withers fra Kristiansand. Erika og Martin var også nær ved å gå videre. Erika slo Thea Hagen fra Pillarguri i tre sett. Neste kamp mot Marielle Sørby, Sandefjord tapte hun. Martin vant over Tormod Thorp, Moss. Siste puljekampen mot Magnus Haakens, Drøbak-Frogn ble jevn og spennende, men Martin tapte til slutt i tre sett. Halvor vant også en puljekamp, over Per Markakis fra Hamar. Mot Eirik Paulsen, Stavanger ble det derimot tap. Olav, Tore og Simen kjempet godt i sine puljekamper, men tapte mot bedre motstandere.

I double spilte Erika med Solveig Valderhaug, Asker. De kom til kvartfinalen, men der tapte de en jevn tre-setts kamp mot to jenter fra Kristiansand/Grong. I herredouble greide Anders/Tore å komme seg to skritt videre, til kvartfinalen. Her møtte de Fartum/Withers som vant hele klassen. Martin og Christian Fossmo, Pillarguri slo seg også fram til kvartfinale. Halvor og Simen hadde trekt andreseeda, Burum/Oterhals. De forsvarte seg godt og kunne gå av banen med æren i behold tross tap 18/21, 12/21. Olav og makker Ling Zhuang Zeng, Pillarguri måtte se seg slått i første runde.

I mixed var vi ikke direkte heldige med trekningen, og både Anders/Cathrine Fossmo, Pillarguri, Erika/Tore og Olav/Minh Nhu Thai, Hamar gikk ut i første kamp. Martin og Thea Hagen, Pillarguri kom seg gjennom første kampen og til åttendelsfinalen.


God uttelling på Otta Ranking 2006

Spillere fra 17 klubber møttes i Ottahallen 18.-19.november for å kjempe om fine premier og viktige rankingpoeng. Fron Badmintonklubb hadde med 8 deltagere som alle gjorde en flott turnering.

Erika T. Svelstad, Olav Amundsen, Halvor Bråten, Simen Falkenhaug, Anders Jevne, Tore Nymoen og Tomas Varpestuen deltok i U15-klassa. Martin Sandbu, som er førsteårs- U17 spiller, prøvde seg i U19 klassa.

Mer om turneringa og masse bilder her.

Halvor gjorde rent bord på Frogner...

Helga 4.-5. november ble ”Frognerhøna” arrangert i Frognerhallen. Hele 223 var påmeldt, av disse var 14 fra Fron. I løpet av helga ble det spilt nesten 350 kamper.

Spillerne fra Fron Badmintonklubb markerte seg med godt spill, og hevdet seg fint i det sterke selskapet. I den uoffisielle klubbkonkurransen tok Fron en fin fjerde plass, bare slått av storklubbene Frogner, Sandefjord og Moss.

Individuelt ble det mange flotte plasseringer på frøningene. U15-klassa for gutter ble dominert av spillere fra Fron. Best av alle her var Halvor Bråten. Han tapte ikke en eneste kamp i løpet av helga! Martin Sandbu, som er U17-spiller, gjorde også sine saker bra med en første- og en andreplass.

I U11, som er den yngste klassa, hadde Fron to deltagere, Borgar Sandbu og Sigurd K. Falkenhaug. Borgar vant alle sine singlekamper, mens Sigurd vant to og tapte en. I double ble det en seier og ett tap. Begge to vil sikkert bli ivrige deltagere på turneringer framover. Se resultatliste her.


Anders i Gøteborg!
Anders Jevne, som er en av de beste U15-spillerne i Norge, var denne helga uttatt av Norges Badminton Forbund til en stor turnering i Gøteborg. Han hevdet seg svært bra i kamp med mange sterke utlendinger


På bildene ser vi fra toppen; Halvor med spenstig tilslag, våre to yngste deltagere på Frogner, Borgar og Sigurd, med velfortjente premier. Nederst Anders, som for tiden er den Fronsspilleren som troner øverst på rankinglistene.


Dansk uke....
...eller i alle fall nesten: Den danske treneren Johnny Pedersen var nok en gang på besøk i dalen, 24.-27. oktober. Da hadde han trening på Vinstra tirsdag på Otta torsdag og kretstrening lørdag. Det skulle være noe for ethvert nivå og for enhver smak.

På bildet ser vi Frons ferskeste spillere. Klikk på bildet for å se de kommende stjernene litt bedre.

Ranking U17
Årets første U17-ranking, 23.-24. september i Kristiansand, hadde bare en deltager fra Fron. Selv om det ikke ble noen pallplassering denne gang, viste Martin, som er førsteårs- U17-spiller, at han på en god dag kan kjempe jevnt med de beste i Norge. Med litt heldigere trekning, kunne han nådd lengre. Han ble nemlig slått ut av andreseedede både i single og double og av førsteseedet i mix.... Dette lover godt foran neste rankingturnering som går i  Moss i slutten av november.

Flott innsats i årets første ranking U15
Årets første U15-ranking, 16.-17. september i Leangenhallen, gikk over all forventning. Anders, Tore, Olav, Halvor og Simen var påmeldt fra Fron. De reiste med mange foreldre, søsken og trener til Trondheim. Dessverre ble Halvor syk og måtte reise hjem.

Anders vant single + double sammen med Tore. Tore ble nr. 3 i single. Olav med makker Eirik Erichsen fra Hamar tok 2. plass i double, mens Simen sammen med, for anledningen, ny makker Tormod Fauske Tho fra Pillarguri ble nr. 3.

Øverst: Finalister i double: Olav Amundsen, Anders Jevne, Tore Nymoen og Eirik Erichsen (fra v.)

Under: Simen Falkenhaug og Tormod Fauske Tho fra Pillarguri, som steppet inn på kort varsel, tok 3. plass!

Flott levert, nok en gang, fra alle Fronsspillerne med makkere!

Eksperthjelp
Før vi starter på sesongens mange utfordringer sørger vi for kvalifisert hjelp... Damelandslaget i langrenn sin trener, Egil Kristiansen, instruerte om viktigheten av riktig kosthold, oppvarming, uttøying osv.
Mange lydhøre hadde funnet veien til hallen denne søndagen. Etterpå var det pizza. Noe vi godt kunne spise, men bare en sjelden gang, i følge ekspertisen...

On the road again...
Da er sesongen i gang. Lørdag 19. august var det sonesamling i Vinstrahallen med Pål Hjermstad som instruktør og spillere fra Hamar, Pillarguri og Fron. Klikk på bilde.

Ordinær trening fra 1. september. Vi er tilbake til gamle treningstider. Sjekk her.

Her finner du pdf av info-skriv.
Velkommen til en ny sesong!
Her finner du oversikt over noen av de turneringene som er mest aktuelle for oss denne sesongen.

Årets "Midtsommernatt" er over!
Vi i Fron BK vil gjerne få takke alle som har vært med på å gjøre også denne turneringen til en opplevelse utenom det vanlige. Uten hver og en av dere hadde det ikke blitt det samme...

Vi ønsker dere velkommen tilbake neste år. Og ta gjerne med noen andre som dere ønsker skal få en minneverdig sesongslutt!

Bilder fra turneringen finner dere her.

Vi er kanskje litt i tvil om Frognerhøna kommer neste år, etter behandlingen både den og hanen ble utsatt for...

Resultater fra årets Midtsommernatt finner du her.

Tre nye dommere i Fron BK!

Rune Falkenhaug, Einar Jevne og Bjørn Sandbu gjennomførte kretsdommerkurs i forbindelse med Otta Open. Både skriftlig og praktisk eksamen ble gjennomført. Da gjenstår bare dømming av de obligatoriske kampene før denne gjengen kan slippes løs på dommerkrakken....

Fron forsynte seg grovt av premiebordet på Otta Open!

28.-30. april ble Otta Open arrangert for 15. gang. Vi deltok med 11 spillere. I U15 gutter gjorde vi godt som rent bord. I U13N, U11 og U11N gjorde vi også et bra innhugg. Senior hadde vi ikke med, da det kun var C-klasse. Over ser vi guttene som tok 1., 2. og 3. plass i HDU15. Les mer og se masse bilder her.

Bronsemedalje til Anders på UBM i Stavanger

Sesongens høydepunkt for unge badmintonspillere, UBM, ble avviklet i Stavanger idrettshall i helga. Det var rekorddeltagelse, absolutt alle de beste i Norge var med, fra Kirkenes i nord til Kristiansand i sør. Les mer om UBM under "historie" og se flere bilder her.


Martin Sandbu gjorde rent bord på Hamar!!
Den tradisjonsrike Hamarturneringa i badminton ble avviklet helga 18.-19. mars. Det var stor deltagelse og det ble spilt kamper både i Ajerhallen og Hedmarkhallen.Fron hadde ikke så mange spillere med, men klarte likevel å sette sitt preg på turneringa.Sigurd K. Falkenhaug deltok i yngste klassa, U11. Han kjempet drabelig mot sine mer erfarne motstandere og endte opp på 5. plass.Simen K. Falkenhaug deltok i U13 klassa. Det endte med to førsteplasser, i single og i mixed double, sammen med Minh Nhu Thai fra Hamar. Tomas Varpestuen gikk også videre fra puljespillet i single, men tapte første kampen sin i sluttspillet.U15- klassa på herresida ble dominert av Martin Sandbu. Han vant single, der forøvrig Halvor Bråten ble nr. 3 etter å ha tapt for Martin i semifinalen. I herredouble hadde Martin og Halvor få problemer med å vinne. I finalen slo de et par fra Pillarguri i to sett. Simen og Tomas deltok også i denne klassa. De greide å vinne to innledende kamper, men kom seg ikke videre til finalen.I mixed double tok Martin sin tredje seier, her sammen med Solveig Valderhaug fra Asker.Olav Amundsen valgte denne gang å spille blant de voksne, og det gikk riktig bra. I single herrer C var det 21 deltagere, og her greide Olav å komme seg helt til finalen. Etter godt spill måtte han imidlertid se seg slått av en spiller fra Myrvoll.Olav stilte i herredouble B sammen med Christian Fossmo fra Pillarguri. De tapte sin første kamp mot et par fra Stavanger/OSI. Denne klassa ble likevel vunnet av et par fra Fron, Bjørn Sandbu og Sverre Hovdsveen. Bjørn og Sverre deltok også i herresingle, men her ble det ikke noen sluttspillplass.
Frons yngste deltager på Hamar, Sigurd i fullt driv.

Godt spill av guttene i Klæbu ranking

Helga 4.-5. mars var Olav, Martin, Tore, Anders og Simen i Klæbu. I herresingle U15 gikk alle videre fra gruppespillet. Martin var uheldig med trekningen og møtte Anders i første sluttspill-kamp. De to hadde et drabelig oppgjør som endte med at Anders fikk revansje for tapet i KM med knappest mulig margin, 17 – 15 i tredje sett!
Olav og Simen røk ut i første sluttspillkamp, mens Tore slo seg helt fram til finalen. Her møtte han Anders og tapte etter mye godt spill av begge to. I herredouble ble det bare ett rent Fronspar, Anders og Tore. De klarte til gjengjeld å spille seg helt til finalen, der de tapte en jevn tresetts kamp mot et par fra Klæbu/Drøbak Frogn. Olav stilte med ny makker i mixed double, Andrea Austnes fra Kolvereid. De spilte godt sammen og endte på en flott tredjeplass. Martin og Solveig Valderhaug, Asker , Simen og Minh Nhu Thai, Hamar vant begge en kamp i cupspillet, men måtte gi tapt i neste kamp. På bildet: Tore og Anders.

9 førsteplasser i KM for Hedmark og Oppland!

28.-29. januar ble kretsmesterskapet arrangert i Ajerhallen på Hamar.

Med 92 deltagere og 220 kamper ble det mange timer i hallen for små og store spillere samt en stor kontingent med tilskuere. Fron hadde 26 deltagere!

Da status ble gjort opp søndag ettermiddag, viste det seg at Fron hadde sikret seg hele 9 klasseseire. Det var mange jevne og tøffe kamper, noe som både spillerne og et entusiastisk publikum ga uttrykk for.

Flere bilder og resultater her.
Martin vant HSU15

Sandefjord ranking

Helga 20.-22. januar var 6 fronspillere på rankingturnering i Sandefjord.De gjorde det godt. Bl.a. gikk Anders og Tore helt til finalen i HD!

Les mer om turneringa her.


Flinke gutter!

Helga 13.–15. januar var 5 av våre yngre spillere på forbundssamling på toppidrettssenteret i Oslo. Anders, Olav, Halvor, Tore og Simen deltok på samlinga. Einar Jevne og Trond Bråten var med som ledere. Det ble mye trening og terping på detaljer, noe som guttene hadde stort utbytte av.
I den avsluttende singleturneringa gikk Anders helt til topps i A- finalen. Olav kom seg til B-finalen, en kamp han vant klart.
Ved avslutningen søndag fikk Halvor overrakt en fin T-skjorte av Tor Christian Tallaksen. Denne fikk han for positiv innstilling, godt humør og stor innsatsvilje gjennom hele helga. Fron Badmintonklubb har grunn til å være stolte av sine spillere!

Frogner Ranking

På Frogner ranking 7.-8.januar hadde Fron 5 deltagere. Simen , Tomas og Martin Ludwig i U13, mens Martin og Anders ville prøve seg i U17 klassa.

Martin og Anders, som er U15 spillere, møtte hard motstand. Allerede i første doublekamp måtte de gi tapt for paret som senere vant hele klassa. Litt bedre gikk det i single. Her greide Martin å komme seg videre fra puljespillet. I første sluttspillkamp møtte han den som senere ble nr. 2. Litt av en ilddåp!

I U13 gjorde alle tre en utmerket innsats. I single var det hele 27 deltagere. Her kom Simen helt til finalen, der han tapte mot en spiller fra Sandefjord. Tomas vant også pulja si, men tapte første kampen i sluttspillet. Martin Ludwig vant en kamp i pulja, men gikk ikke videre.

I double stilte Martin Ludwig med makker fra Bygdø, mens Tomas og Simen spilte i lag. Begge parene gikk ut etter svært jevne og dramatiske tresetts-kamper.


Juledoublesuksess!

Det ble en artig dag i hallen med mange nye par. I finalen møttes Anders/Ingrid og Roar/Elin. Sistnevnte stakk av med seiren foran et entusiastisk publikum! Se flere bilder her.

Juledouble!

Det blir tradisjonen tro juledouble 2. juledag kl. 11.00. Her trekkes par med en "ny" og en "gammel" spiller. Sosialt og artig! Meld deg på i hallen før jul.

BB-rekrutten på Hamar

10.12.05: Dette er en ren singleturnering der Fron deltok med 15 spillere. Anders, Martin, Halvor, Tore og Jonas i U15. Anders vant og Martin ble nr.2. De andre ble nr. 2 i pulja. I U15N var det Kristoffer som representerte, i U13 stilte Tomas, Øystein, Martin Ludwig og Simen. Alle leverte gode kamper. I U11 tok Ragnar 2. plass, Ola, Sivert og Håvard spilte også flere jevne kamper. I U11N ble Sigurd nr. 2 i sin pulje.
På bildet Øystein, Håvard, Sivert og Ragnar.

Nybegynnerkurset er slutt

Det har vært god deltagelse på kurset, tilsammen 27 unge lærevillige har vært innom! Mange ser ut til å ha lyst til å fortsette å spille badminton. Det er vi selvsagt glade for!
Velkommen i klubben!

Bilde fra en av de siste kurskveldene. Klikk her eller på bildet for større bilde.

På tokt i Trøndelag

Den årvisse "Trønderdroppen" ble avviklet i Klæbuhallen helga 5.-6. november. Fron Badmintonklubb mønstret en tropp på 13 spillere, som visste å sette sitt preg på resultatlista. Blant totalt 170 deltagere fra 12 forskjellige klubber, tok spillerne fra Fron hele 7 førsteplasser. Dette er resultatene fra "Trønderdroppen":

I herresingle U11 ble det seier til Ola Jevne. Ola spilte herredouble U13 sammen med Simen Falkenhaug. Her ble det 2. plass etter en jevn og svært spennende kamp mot et par fra Kolvereid. I herresingle U13 ble Simen nr. 2 etter at han måtte bryte finalen p.g.a. en skade.

Både U15 og U17 klassene ble dominert av Fron.
Etter godt spill i innledende kamper gikk finalen i herresingle U15 mellom Anders Jevne og Martin Sandbu. Den endte med seier til Anders. I herredouble U15 hadde Martin bestemt seg, og sammen med makker Halvor Bråten feide de vekk all motstand og vant etter meget godt spill. Her ble Olav Amundsen og makker Christian Fossmo, Pillarguri nr. 3.
Som om ikke dette var nok, i mixed double U15 gikk Halvor Bråten helt til topps sammen med makker Cathrine Fossmo fra Pillarguri.

I herresingle U17 vant Rikard Slaastuen etter aggressivt og godt spill. Sammen med Diako Mavlodi gikk Rikard også til topps i herredouble U17, og han tok en 3. plass i mixed double U 17 sammen med Ida Granbo fra Klæbu.

Blant veteranene ble det også en seier til Fron. Den kom i herredouble, der Einar Jevne og Steinar Løkken beseiret et par fra Grong. I veteranklassa tok Einar også en 3. plass i herresingle.
Øverst: Halvor og Chatrine vant mix i U15. Under: fire glade gutter som gjorde det godt i Klæbu. Rikard, Ola, Simen og Diako.

Frøninger i Norgestoppen!

Helga 22.-23. oktober ble den populære "Frognerhøna" arrangert i Frognerhallen. Turneringa ble arrangert for 8. gang, og som vanlig med stor deltagelse. Hele 197 var påmeldt, av disse var 18 fra Fron. Spillerne fra Fron Badmintonklubb markerte seg med godt spill, og hevdet seg fint i det sterke selskapet. I ungdomsklassene var det frøninger i nesten alle semifinaler/finaler.

Se bilder og resultater her.

Nybegynnerkurs

Tirsdag 18 oktober blir det satt i gang kurs for nybegynnere i Vinstrahallen. Sist vår fikk klubben fire nye trenere som alle er godt kvalifiserte til å rettlede de yngre. Vi håper mange kommer for å prøve denne flotte idretten!

Vi er i gang

Allerede 24.-25. september var fire av våre beste U15 spillere på rankingturnering i Kristiansand, Anders, Martin, Halvor og Tore. Spillet deres denne helga bar nok preg av at det er tidlig i sesongen, men alle kom seg videre fra gruppespillet i single. I sluttspillet gikk Halvor og Martin ett skritt videre, men ble utslått i kvartfinalene.
I double ble begge parene utslått i første kamp, altså ingen stor suksess! Men, vi kommer sterkere igjen, kanskje allerede på neste rankingturnering i november

1.-2. oktober reiste tre U13 spillere, Simen, Tomas og Martin Ludwig, til Horg på såkalt "prøveranking" for U13. I single kom Simen helt til semifinale der han tapte knepent for Johannes Hagen fra Pillarguri. Enda bedre gikk det i mix, der Simen spilte sammen med Caroline Rasmussen fra Mehamn. De kom seg helt til finalen som de tapte etter to jevne sett. I double var Tomas og Simen ett fattig poeng fra å gå til finale, så det manglet ikke på dramatikk!

Bilder av Simen med mixmakker (øverst) og Simen og Martin Ludwig.

Sesongstart!

Sesongen starter fredag 2. september kl. 17.30. Vi har fått nye treningstider. Ikke veldig store forandringer, men sjekk her. Info-skriv kommer i posten. Vi gleder oss til å se dere alle i hallen igjen!

ENDELIG!!!

De etterlengtede bildene fra årets "Midtsommernatt" er omsider lagt ut.
Dere finner dem her.
TAKK til dere alle som nok en gang var med på å lage en uforglemmelig turnering!

Trekningen til "Midtsommernatt" er lagt ut
-se mer om turneringen her

Årsmøte i Fron BK på Sødorp Gjestgivergård mandag 25. april kl.19.00

Vanlige årsmøtesaker. Utdeling av 5-årspin. Saker som ønskes tatt opp må være styret i hende innen 11. april. Vi håper alle medlemmer og foresatte møter opp med innspill til hvordan vi driver en god klubb!

Otta Open 2005

Fron hadde 35 deltagere på Otta i år. Mange flotte kamper og mange gode resultat. Herresingle U13 nybegynner var en av flere klasser med ren Frons-finale. Den gikk mellom Martin Ludwig Praner Lien og Øystein Haugstulen (bildet). Øystein vant til slutt. Flere resultater finner du her. Og en del bilder fra turneringa finner du her.

Nye trenere

Kjekke karer som deltok på første del av trener1-kurset; fra venstre instruktør Pål Hjermstad, Sverre Hovdsveen, Trond Amundsen, Hans Petter Pedersen, Einar Jevne og Bjørn Sandbu.

Årets racket

Det ble også denne sesongen solgt svært mange støttemedlemsskap. Hele 175! Fine premier ble trukket blant de dyktige selgerne. Hovedpremien en flott racket fra Yonex ble vunnet av Sivert Ringstad. Olav Amundsen vant fjærballer, Halvor Bråten og Borghild Jensvoll vant T-skjorter, Mathias Østlie og Simen Falkenhaug vant hver sitt grip.

TRENER1-KURS I BADMINTON

Hedmark/Oppland badmintonkrets inviterer til trener1-kurs i badminton. Kurset vil foregå i løpet av to helger på Vinstra og Otta; 1.-3.april i Vinstrahallen og 30.april-1.mai i Ottahallen. Deltakerne eller deres respektive klubber/kretser må selv bekoste reise og opphold (kr.500). Egenandelen inkluderer kursmateriell, som vil bli utdelt på kurset. Bindende påmelding til tlf 91592907 (Pål Hjermstad) eller epost paal.hjermstad@storhamar.vgs.no innen fredag 18. mars

UBM 2005 i Sandefjord

8 spillere fra FBK representerte klubben på årets UBM. Alle deltok på UBM for første gang. Det ble en hyggelig opplevelse for alle fra Fron, både spillere, ledere og foreldre/søsken som hadde tatt turen nedover. I alt 21! Flott innsats av alle! Les mer om spillet under "Historie" og se flere bilder fra UBM her.

Hamarturneringa 2005

26.-27. februar ble den tradisjonelle Hamarturneringa i badminton arrangert Fron Badmintonklubb stilte med 13 deltagere som alle gjorde en utmerket innsats.
Av resultatene nevner vi:Ola Jevne tok 2. plass i HSU11. I HDU13 spilte Ola sammen med Simen Falkenhaug, og det endte med 3. plass. Simen spilte sammen med Solveig Valderhaug fra Asker i MDU13. De kom helt til semifinalen der de tapte knepent.

U15 klassa vart dominert av Fron. I HS ble det firedobbelt. Anders Jevne vant, Martin Sandbu tok 2. plassen, mens Halvor Bråten og Tore Nymoen delte 3. plassen. I HD ble Anders og Tore nr. 3, mens Halvor og Martin tapte en jevn finale mot et par fra Bygdø/Haugerud. Kampen sto lenge og vippet, men endte med tap 15-12 i 3. sett.

I seniorklassene ble det delt 3. plass til Hanne Kroken og Inger Eva Berg i MDB. De spilte sammen med henholdsvis Roy Arne Jensen, Hamar og Jon Karlsen fra OSI. I HSC ble det en flott tredjeplass til Sverre Hovdsveen
Fremragende innsats på Hamar og i Trondheim

De unge spillerne i Fron Badmintonklubb er stadig på farten. I helga deltok 11 av de yngste på en rekrutturnering på Hamar. Dette var en ren singleturnering, og det ble spilt best av tre sett til 9 poeng.
I U11 klassa ble Ola Jevne nr. 5, i U11 for nybegynnere ble Ragnar Listad og Håvard Helle Haugstulen begge nr. 2 i sine puljer og var dermed svært nær en finaleplass.
I U13 for nybegynnere hadde Fron fire deltagere. Thomas Varpestuen, Martin Ludwig Praner Lien og Jonas Nygård vant flere kamper, men maktet ikke å komme seg videre til sluttspillet. Det gjorde derimot Simen Falkenhaug; han vant like godt hele klassa etter en jevn og spennende finale mot en spiller fra Frogner.
I U15 var det fire deltager fra Fron og de plasserte seg slik: 1. Anders Jevne. 2. Martin Sandbu. 3. Halvor Bråten og Tore Nymoen. Bedre kan det ikke gjøres!

Diako Mavlodi og Rikard Slaastuen hadde tatt turen til Trondheim og Møbelringens julecup i Leangenhallen. Her var det stor deltagelse og mange gode spillere. Diako klarte likevel en 5. plass i HSU 15, mens Rikard og Diako tok en meget hederlig 3. plass i HDU 17.

KM 2005 på Otta

Fron BK hadde med 31 deltagere, både nybegynnere og mer drevne spillere. Premiehøsten ble da også, som vanlig, svært god for klubben. I herrer U15 dominerte frøningene fullstendig. Hele 3 av 4 i semifinalene i single var fra Fron BK. Anders tok til slutt 1. plass etter en god finale mot Martin. 3. plassen gikk til Olav. I double vant Anders og Tore. I herrer senior, kanskje den tøffeste klassen, tok Pål Endre og Runar 2. plass etter å ha tapt med bare to poeng i en jevn tresettskamp mot Trettøy/Alvheim fra Pillarguri. Ellers gjorde klubbens "grand old man", Steinar, en hederlig innsats ved å gjøre rent bord i veteranklassa. Klubbens yngste spillere gjorde også en kjempeinnsats. Bilder er det dårlig med, men fullstendige resultater for Fron BK finner du her.

Juledouble

2. juledag gikk vår tradisjonelle juledouble av stabelen. Her ble det mange nye par og morsomme kamper. Martin og Rune stakk til slutt av med seieren. Mange bilder finner du her.

Vi trener dansk igjen...

Fredag 19. og søndag 21. november hadde vi besøk av den danske treneren Johnny Pedersen. Han har vært trener for danmarks beste spillere og hadde mye å lære bort! God oppslutning fra våre spillere. To lærerike og morsomme økter!

"Otta Ranking"

Den andre av i alt fire rankingturneringer for U15 spillere ble arrangert på Otta 13.-14. november.
Her møttes alle de beste spillerne i Norge, og det ble levert spill av høy klasse.
Fron Badmintonklubb hadde med 9 deltagere som var med på ranking for første gang, alle spilte opp mot sitt beste.
Konkurransen tatt i betraktning, hevdet de unge spillerne fra Fron seg over all forventning. Se flere bilder her.

"Frognerhøna 2004"

Helga 23.-24. oktober deltok hele 22 spillere fra Fron BK på "Frognerhøna". En turnering som i år samlet så mye som 190 deltagere. Fronsspillerne gjorde det svært godt; hele 7 førsteplasser og mange andre gode plasseringer! Mange foreldre hadde også tatt turen til Frogner, noe som gjorde sitt til en vellykket helg. Hvis du ønsker å vite mer, finner du bilder og resultater her.

"Mestermøte" i Kristiansand!

3 av Fronsguttene; Olav, Halvor og Anders var 12.-14. september på forbundssamling i Kristiansand. Det er mye badminton-lærdom å få med seg på samlingene, men mest stas denne helga var nok å få møte Norges OL-deltager i badminton, Jim Ronny Andersen. Jim Ronny delte av sin kunskap med de håpefulle og stilte selvsagt til fotografering og skrev autografer...

Sesongstart!

Sesongen starter fredag 3. september kl. 18.30. Vi har fått ny treningstid på fredager (18.30-20.30), ellers blir det meste som før. Info-skriv kommer i posten. Vi gleder oss til å se dere alle i hallen igjen!

Årets "Midtsommernatt" er over...

Turneringen samlet i år 101 spillere fra 17 klubber. Vi som arrangører gledet oss over blide og hyggelige deltagere fra mange kanter av landet. Vi håper dere hadde det like fint som oss og at vi sees på Vinstra igjen til sommeren. Masse bilder (hele 4 sider) fra årets turnering finner dere her.
Midtsommernattsvinnerne finner du her!

God innsats av Fronsspillerne på "Otta Open"
30. april-2. mai ble en av Norges største badmintonturneringer arrangert i Ottahallen. 170 deltagere fra 15 forskjellige klubber gjennomførte 370 kamper i løpet av helga.
Fron badmintonklubb var representert med 30 spillere, som alle gjorde en flott innsats.

Årets racket til Thore!
Trekningen i støttemedlems-lotteriet er over for i år. Det ble solgt rekordmange støttemedlemsskap, 165!

Hovedpremien, en flott racket, gikk til Thore Sæther som også vant et rør med fjærballer. Fredrik vant grip, Åge T-skjorte og Tore Forza-radio og rumpetaske. Takk for flott innsats ALLE i klubben!

Morten-trening!

I uke 7 var vi så heldige at vår "faste" danske trener nok en gang la vinterferien sin til Gudbrandsdalen. Mange unge lærte mye nytt!

Klikk for større bilder.
Flere bilder finner du her.

KM på hjemmebane!

24. januar arrangerte vi KM for Oppland/Hedmark i Vinstra hallen. Mye morro og mange fine resultater. Våre bragder og flere bilder finner du her.

Daniel & Daniel vant!

Det var hele 30 spillere med på årets juledouble. Mange jevne kamper ble spilt og mye julekaker satt til livs. Stor spenning knytter seg både til trekking av makker og hvem vi skal spille mot. Daniel og Daniel ble de tøffeste i år og slo Martin og Inger Eva i finalen.

OTTA Ranking

Helga 15. - 16. november ble det arrangert badmintonturnering i Ottahallen. Av hundre deltagere, var det ti fra Fron badmintonklubb.
Åtte av disse deltok i den lokale U13- klassa, og alle gjorde en flott innsats. Etter innledende gruppespill i singleklassa, der alle vant minst en kamp, stod vi igjen med fire fra Fron i semifinalen. Her møttes Olav Amundsen og Martin Sandbu, Halvor Bråten og Anders Jevne. Etter mye godt spill, slo Martin og Anders seg til finalen.
Finalekampen ble jevn og spennende, men til slutt kunne Anders gå av banen med seier etter settsifrene 11/15, 15/5, 15/12.
Doubleklassa ble også dominert av Fron, her nedkjempet paret Anders Jevne/Olav Amundsen, Mathias Østlie/Martin Sandbu med 15/5, 15/10 i finalen.

I U19- klassa var det Norgesranking. Her stilte Fron med Charlotte Wahlquist og Runar Rygh Løkken. Etter flere jevne oppgjør, der begge vant innledende kamper, måtte de se seg slått ut før sluttspillet om søndagen. I denne klassa var nivået ganske høgt, i og med at alle de beste i Norge var med.
Alt i alt en trivelig helg på Otta, og en bekreftelse på at badminton har etablert seg som en stor og framgangsrik idrett, også i Gudbrandsdalen.
På bildet over ser vi glade finalister i HDU13. Under til venstre er Anders og Martin rett etter singlefinalen. Ellers ser vi glimt fra kampene.

Mange fra Fron på "Frognerhøna"

Helga 25.-26. oktober ble en av landets største turneringer, "Frognerhøna", arrangert. Av 197 deltagere, var det 17 spillere fra Fron Badmintonklubb. I tillegg var mange foreldre og søsken med på tur. Det var god stemning i Frognerhallen, både blant spillere og entusiastiske foreldre/ledere. Etter mange jevne og harde kamper og mye godt spill, kunne spillerne fra Fron reise hjem søndag ettermiddag med mange premier i bagasjen.

Flere bilder og resultater finner du her!

Bra sesongstart for Charlotte

27.-28. september deltok Charlotte på årets første ranking i Stavanger. Her tok hun 3. plass i mixed-double sammen med Audun Vik fra Pillarguri.

Pizza-party

Søndag 21. september var en dag i pizzaens navn i Fron BK. Da hadde nemlig ungdomskomitéen (Runar, Eirik, Charlotte og Håvard) leid Gammelbanken, sendt ut innbydelser, bestilt pizza og lagt opp til servekonkurranse.... før treninga. Responsen var overveldende; hele 43 var påmeldt! Vi koste oss, og her kan dere se noen flere bilder fra gildet.

Klikk på spisebildet for å se stort bilde

ENDELIG er bildene fra årets "Midtsommernatt" lagt ut.

Du finner dem her.

Fron gjorde det godt på Otta!

Helga 4. – 6. april ble en av landets største badmintonturneringer arrangert i Ottahallen. Det var påmeldt over 200 deltagere, som til sammen spilte 440 kamper. Fron stilte med en fyldig tropp, der mange hevdet seg svært godt i sine klasser.

Flere bilder og resultater finner du her.

Gull og bronse til Charlotte og Fron!

UBM 2003, årets høydepunkt for badmintonspillere i ungdomsklassene ble arrangert 22.-24. mars i Båtsfjord. Av i alt hundre deltagere var det to fra Fron.
Charlotte Wahlquist med makker Pål Nielsen fra Klæbu tapte en jevn kvartfinale i mixed double mot hjemmefavorittene Linn Veronica Jensen og Ørjan Sivertsen, 6-11, 11-8, 6-11.
I single ble det bronsemedalje til Charlotte. Etter en dramatisk semifinale mot Linn Veronica Jensen ble det tap med sifrene 13-12, 9-11, 4-11.
Gullet kom i double, der Charlotte og Linn Veronica beseiret Helene Trommestad og Marit Ulmo i to sett, 11-9 og 11-4.
Eirik Berge, som har vært skadet nesten til mesterskapet begynte, ble utslått i puljespillet i single, men klarte å komme seg en runde videre i double. Her ble han, sammen med makker Torstein Risberg fra Horg, slått ut av det paret som senere tok gull.
Spillerne fra Pillarguri BK gjorde også en god innsats i mesterskapet, og bidro til at Oppland, for første gang, ble kåret til beste krets. Dette er en utmerkelse som henger svært høyt og viser at ungdomsarbeidet i klubbene bærer frukter.
Se flere bilder her.

Sterk innsats på Hamar

Hamarturneringa 2003, som er en kombinasjon av ranking U19 og åpen turnering, ble avviklet 1.–2. mars. Blant 130 påmeldte, var det seks spillere fra Fron. Etter mange harde og jevne oppgjør kunne frøningene vende hjem med følgende resultater:

Norgesranking U19: I herredouble klarte Ole Johan Prestegarden og Håvard Wangen å bli nummer to. Runar Rygh Løkken og Pål Endre Pedersen havnet på femte plass, etter å ha tapt en svært jevn kvartfinale. Runar og Pål Endre vant begge sine innledende puljer i herresingle, men ble deretter utslått i kvartfinalene.

I den åpne turneringa vant Daniel Holst og Tone Sund fra Hamar mixed double B. Daniel tok også 2. plass i herredouble B, sammen med Steinar Løkken. I herresingle C ble det andre plass til Steinar Løkken.
På lørdagens bowlingkonkurranse ble det nok en gang favorittseier!

Tre 2. plasser til Charlotte
Helga 14.-16. februar ble siste Norgesrankingturneringa før UBM arrangert i Bergen. Charlotte har all grunn til å være fornøyd med innsatsen. Hun ble nr. 2 i single, bare slått av Malene Johannesen fra Bergen.
I damedouble ble det også andreplass, sammen med Line Rønningen Øien fra Pillarguri.
I mixed double ble det jevnt. Charlotte og makker Pål Nielsen fra Klæbu møtte Helene Trommestad, Hurum og Hallstein Oma, Bergen i finalen. Etter seier i første sett, ble det knepne tap i de to neste og altså 2. plass totalt.

Før UBM ligger Charlotte på 1. plass i double og mixed double og på 2. plass i single på Norgesrankinglista. Eirik er dessverre skadet og kunne ikke delta i Bergen. Han håper imidlertid å bli klar til UBM i Båtsfjord 21. – 23. mars.

Viktige datoer for oss i Fron BK ut denne sesongen. Se infoskriv fra Steinar!


Vi trener dansk igjen...
For fjerde år på rad hadde vi uken 9.-16. februar "vår" danske trener, Morten Christensen på plass. Han gjorde som vanlig en god jobb med unge talenter fra Fron og Pillarguri.

Olav fikk årets racket!
Trekningen i årets støttemedlem-lotteri er over. Alle som har hatt lyst, har vært med og solgt støttemedlemskap i klubben. Det ble solgt totalt 145. Flott! Alle selgerne fikk ett lodd pr. solgte medlemskap og den store trekningen var tirsdag 4. februar.

Olav Amundsen fikk hovedpremien; en flott racket. I tillegg vant han både grip og håndkle. Runar vant både tennistrøye, T-skjorte og plastballer. Mathias vant T-skjorte.

Det var mange som hadde gjort en kjempeinnsats. Stor takk fra klubben til alle som var med!

KM-2003 på Hamar!

25. januar var det KM/DM på Hamar. Mesterskapet samlet 80 deltagere og Fron stakk av med hele 5 første-, 6 andre- og 4 tredjeplasser.

Se resultatliste her.


På bildet ser dere alle U11 og U13 deltagerne våre + turneringens tålmodigste publikummer og kommende storspiller, Ola: bak fra venstre Espen, Tore, Mathias, Roar, Ola og Thore. Foran Halvor, Anders, Olav og Martin. Kul gjeng?!

Charlotte vant igjen!

17.-19. januar var 6 spillere på rankingturnering i Klæbu. Det var stor deltagelse, og alle de beste i Norge var med.
Charlotte vant mixed double U17, sammen med Pål Nielsen fra Klæbu. Ho tok 2. plass i single og 2. plass i double, sammen med Camilla Sørensen fra Trondheim BK.
Eirik vart nr. 2 i innledende pulje i herresingle, mens han og Espen Evensen fra Moss, endte på en respektabel 5. plass i double U17.
I U19 var Ole Johan, Håvard, Pål Endre og Runar med. Alle spilte opp mot sitt beste og de nær å komme en runde videre i herredouble.
I tillegg til Charlottes resultater, var nok helgas høgdepunkt at Ole Johan og Håvard hadde steikt biff med alt tilbehør til hele gjengen til vi kom tilbake på hytta lørdagskvelden. Og så var det bowlingen da… neste gang vi er på tur blir også desse resultata offentleggjort!
Charlotte slapper av med en god bok...

Roar og Svein vant juledoublen!

Vi var 24 spillere påmeldt til årets julebegivenhet. Spenningen begynte allerede da vi skulle trekke makkere. Her ble det dannet mange nye par! Det var innledende puljespill og "mangedobbel cup" videre, så alle fikk spille like mye. Over 40 kamper til sammen. De som til slutt trakk det lengste strået var Roar og Svein. De stakk av med den største "grisen" etter en veldig spennende finale mot Kristoffer og Runar! Halvor og Steinar tok bronse. Charlotte og Runar sørget for premier. Kaker, brus og kaffe ordnet Åse og Hans Petter med. Takk for det!

Juledouble

Årets juledouble blir 2. juledag kl.11.00. Bindende påmelding på liste i hallen innen tirsdag 17.desember.

Juledoublen spilles slik at det trekkes makkere. De som er nye trekker blant de som har spilt en stund. Deretter trekker vi plass i et spilleskjema. Kampene er bare 3 sett til 7 poeng, men det blir derimot MANGE kamper!

BLI MED!

Julecup i Moss

Selv om det ble MYE venting i Moss var det antagelig verdt turen. 8 spillere og en "selskapsdame" var på hyggelig førjulstur. Charlotte og Eirik spilte ranking U17 og gjorde det svært godt. Charlotte tok 1.plass i double og mixed sammen med hhv. Linn Veronika fra Båtsfjord og Pål fra Klæbu. I single ble hun nr to. Eirik tok 3. plass i double sammen med Espen fra Moss. I single vant han puljen sin, men ble slått ut i sluttspillet. I C-klassen vant Ole-Johan single med Håvard på 2. og Runar på 3. plass så her ble det ikke mye igjen til andre! Inger Eva vant damesingle. Runar og Håvard ble nr. 2 i double og Steinar og Inger Eva nr. 2 i mixed. Søren var trygg og god sjåfør på turen, men premier ble det dårligere med til ham denne gangen. -Noen av oss fikk til og med handlet litt julegaver.

Gjorde rent bord på Hamar!

Sju U11 og U13-spillere fra Fron var på rekrutt-turnering på Hamar lørdag 23. november.

Martin Sandbu vant U13. Her var det hele 17 deltagere. Kristoffer Eide og Thore Sæther gjorde også en solid innsats her.

I U11 var det 13 deltagere. Olav Amundsen vant foran Anders Jevne, med Mathias Østlie og Halvor Bråten på delt 3. plass. -Tøffe gutter!

På bildet ser dere fra venstre: Halvor, Anders, Thore(bak), Martin, Mathias, Kristoffer(bak),og Olav.
GRATULERER! (Klikk på det lille bildet og se at de nesten sprekker av stolthet...)

Sonetreningene er i gang

2.11. gikk startskuddet for sonetrening i Oppland/Hedmark i Vinstrahallen. Pål Hjermstad stilte opp som engasjert trener for 19 ungdommer. 7 av disse var fra Fron. Neste gang håper vi flere av de etablerte ungdomsspillerne våre benytter seg av denne flotte treningsmuligheten! Det vil bli delt i tre grupper etter alder/ferdighet.
Neste gang blir 21. desember (antagelig på Otta).

Steinar og Runar nr.3!

Det ble tredje plass i herredouble C til Steinar og Runar på Frogner 26.-27. oktober. Steinar tok også 3. plass i herresingle. Det var 125 påmeldte, men bare to fra Fron...

Charlotte vant double!

Charlotte og Eirik var i Kristiansand på ranking U17 18.-20. oktober. Charlotte vant damedouble sammen med Elfrida Lund fra Moss. Hun og makker Pål Nielsen, Klæbu tok sølv i mixed og i single ble det tredjeplass. Eirik ble slått ut i kvartfinalen etter å ha vunnet pulja si i single. Flotte prestasjoner!

"Klubben min":
Vi er i gang med klubbutviklingsprosjektet "Klubben min". Første runde var torsdag 10. oktober i Gammelbanken på Vinstra. Andre samling var mandag 28. oktober. Til å hjelpe oss med dette, hadde vi som klubbveileder Einar Kavli fra OIK. 10 fra FBK deltok den første kvelden, men dessverre bare 6 den andre.
Vi håper mange flere vil være med videre. Neste runde blir torsdag 7. november og vi håper DERE vil være med å styre klubbens framtid.
Referat fra første samling finner du her. Andre del kommer snart...

Viktige datoer for oss i Fron BK denne sesongen
Nye regler innføres fra 1. september

Frederikshavnleir

Eirik, Runar og Charlotte er med på årets badmintonleir i Frederikshavn 2002. De reiste fra Larvik med Petter Wessel lørdag 22.juni. Leiren varer en uke. Vi gleder oss til de kommer hjem og har lært mye nytt som vi andre i klubben også får glede av!

God tur!

Bildene fra årets "Midtsommernatt" er her!

Referat fra årsmøtet finner du her

Det ble avholdt ekstraordinært årsmøte mandag 13. mai kl. 19.00 på Sødorp Gjestgivergård!
Det var bare en sak: VALG. Ny leder ble Bjørn Sandbu og nytt styremedlem ble Inger Eva Berg.
Ta en titt på det nye styret her.


Referat fra ekstraordinært årsmøte er nå lagt ut her


Espen vant!
Trekningen i årets støttemedlem-lotteri er over. Alle som har hatt lyst har vært med og solgt støttemedlemskap i klubben. Det ble solgt totalt 117. Flott! Alle selgerne fikk ett lodd pr. solgte medlemskap og den store trekningen var tirsdag 23. april.

I år var det Espen Kroken som stakk av med hovedpremien, en flott racket. Gratulerer, Espen!
Ellers vant Runar VM-genser. Eirik, Espen, Silje og Johan vant T-skjorter. Karoline og Pål Endre ballrør og Johan grip. Takk for innsatsen alle sammen!

12.-14.april deltok vi med hele 21 spillere på Otta Open. Dette må være den største turneringen i Norge i år med hele 256 påmeldte fra 20 klubber? Det var deltagere fra Mehamn og Båtsfjord i nord til Hurum, Drøbak og Nøtterø i sør. I tillegg til en hel horde fra både Trøndelag og vestlandet... Det ble i løpet av helgen spilt 421 kamper!

Til tross for denne gode deltagelsen; Fron gjorde det svært bra!

På bildet: Frons deltagere i U11.

Les mer og se bilder

På årets UBM i Sandefjord hadde vi med 3 spillere, alle i U17: Pål Endre Pedersen, Runar Rygh Løkken og Charlotte Wahlquist. (Eirik Berge var skadet og Håvard Wangen ble syk). Likevel ble det tre medaljer på Fron. Pål Endre tok sølv i double (med Ronny Witthers, Kristiansand) og bronse i mixed (med Tone Edvardsen, Klæbu). Charlotte tok bronse i double til tross for at hennes faste makker var skadet. Heidi Skjæveland fra Stavanger steppet inn på kort varsel og resultatet ble altså bronse.

Se bilder

Er du medlem i Fron BK og har egen web-side? Send en mail med bilde og web-adresse, så vil vi legge den ut på link-siden vår.


I uke 7 hadde Fron og Pillarguri nok en gang gleden av å ha danske Morten Christensen som instruktør på klubbtreningene.

Her var det mye å lære for både nybegynnere, gode spillere og trenere.

På bildet ser vi Pillarguris Geir Vik, Morten Christensen (foran) og Frons Steinar Løkken.

Fron Badmintonklubb arrangerte høsten 2001 gratis nybegynnerkurs over 6 uker. I alt var 47 unge og 17 voksne innom kurskveldene. Alle var selvsagt ikke like flittige til å møte opp, men vi var i snitt ca. 35 hver kveld.

Etter avsluttet kurs har vi fått 29 nye unge og 15 nye voksne medlemmer!


Etter jul startet vi opp med videreopplæring av de nye medlemmene våre. Steinar har hovedansvar for dette, med hjelp av klubbens etablerte spillere.
Klikk for større bilde

Bilder fra kurset

Se en liten filmsnutt

Vi ønsker alle vel møtt!